Προσφορές του Συλλόγου

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ συναισθανόμενο τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε ζήτησε από ελευθέρους επαγγελματίες και επιχειρήσεις να παρέχουν, με βελτιωμένες τιμές, προϊόντα και υπηρεσίες για τα μέλη του Συλλόγου μας. Ήδη έχουν ανταποκριθεί αρκετοί οι οποίοι περιλαμβάνονται στο site το οποίο και θα ενημερώνεται διαρκώς.

Ο ΣΥΑΕ, για την υλοποίηση του προγράμματος, θα εφοδιάζει τα μέλη του με βεβαίωση με την επίδειξη της οποίας θα μπορούν να κάνουν χρήση αυτών των προσφορών.

Αν γνωρίζετε και εσείς επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που πιθανόν ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την προσπάθεια μας, μπορείτε να προωθήσετε την ενημέρωση αυτή, ώστε να μας στείλουν σχετικές προσφορές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ( σε WORD).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DIRTY WASH ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΜΟΤ/ΤΩΝ & EXTREME SPORTS

Η  DIRTY WASH είναι η ΠΡΩΤΗ  και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιχείρηση στην Ευρώπη , που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  με τον καθαρισμό, τη βαφή, την επισκευή και τη συντήρηση ειδικού εξοπλισμού μοτοσικλετιστών (μπουφάν, κράνη, γάντια, μπότες, δερμάτινα, πούπουλο, NEOPREN κ.λπ.)

Διαβάστε περισσότερα...