28 Σεπ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ 27 ΜΕ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2022

Εκδρομή στην Μάλτα

27 με 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε. σε συνέχεια της συνεργασίας με την LTS - LAZARIS TRAVEL SERVICES (www.lazaristravel.com), εξασφάλισε για τα μέλη του καθώς και για τα  μέλη των υπόλοιπων σωματείων που υπάγονται στην Ο.Α.Σ.Ε  έκπτωση 50€ στην αεροπορική εκδρομή που διοργανώνει η ταξιδιωτική εταιρεία στην ΜΑΛΤΑ την 28η Οκτωβρίου ( 27-30/10/22) .

Διαβάστε περισσότερα...
26 Σεπ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΑΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ»

Αθήνα, 26/09/2022

Συνεργασία ΣΥΑΕ

με  τον Εκπαιδευτικό  &  Συμβουλευτικό Όμιλο

«COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ»

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΥΑΕ, συνέχεια της προσπάθειας που κάνει για την βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου των ασφαλιστικών υπαλλήλων, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό και Συμβουλευτικό Όμιλο «COORDINATORS Π&Ε ΚΑΡΝΑΧΩΡΙΤΗ» , εξασφάλισε για τα μέλη του καθώς και για τα  μέλη των υπόλοιπων σωματεία που υπάγονται στην ΟΑΣΕ,  εκπτώσεις στα δίδακτρα όλων των προσραμμάτων σπουδών του ομίλου και ιδιαίτερα στο Διετές Πρόγραμμα Ασφαλιστικών Σπουδών του ΙΙΕΚ : ¨Στέλεχος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών Εργασιών¨  (Για τα προγράμματα του ΙΕΚ η περίοδος εγγραφών λήγει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022).

Διαβάστε περισσότερα...
22 Σεπ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΑΕ

Αθήνα, 22/09/2022

Προσκλήσεις για δραστηριότητες ΣΥΑΕ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας  αποστέλλουμε, όπως κάθε χρόνο, τις προσκλήσεις για την Σχολή Γονέων (διαβάστε περισσότερα εδώ) και την Ομάδα Ψυχικής Ενδυνάμωσης & Ισορροπίας (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Επίσης, ο ΣΥΑΕ δημιουργεί από αυτή τη χρονιά και Θεατρική Ομάδα (διαβάστε περισσότερα εδώστην οποία και σας καλούμε να στηρίξετε με την συμμετοχή σας !

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεση σας στο τηλέφωνο 210 3616572 και ζητάτε την συνάδελφο κα Βούλα Προβίδα .

Διαβάστε περισσότερα...