ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΟΜΑΔΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ 2021-2022

Αθήνα, 4/10/2021

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας  επισυνάπτουμε τις προσκλήσεις για την Σχολή Γονέων και την Ομάδα Αυτογνωσίας. Για λόγους ασφάλειας οι συναντήσεις θα να γίνουν αποκλειστικά διαδικτυακά και για έναν λόγο επιπλέον, γιατί έτσι θα μπορούν να συμμετέχουν και οι συνάδελφοι - μέλη μας από όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣH ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ 2020-2021

Αθήνα, 29.09.2020

 

Σχολές Γονέων

 

Ο Σ.Υ.Α.Ε.  υποστηρίζει ενεργά και στο διάστημα της πανδημίας τα μέλη του προσφέροντας   τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν και διαδικτυακά τις εργασίες των Σχολών Γονέων, που ολοκληρώνουν φέτος 18 χρόνια σταθερής παρουσίας στο σύλλογό μας.

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Ο Σ.Υ.Α.Ε.  παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 17η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Αθήνα, 26.9.2017
Σχολές Γονέων
Ο Σ.Υ.Α.Ε.  παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 15η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.
Διαβάστε περισσότερα...

ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

Αθήνα, 23.9.2016

Σχολές Γονέων

Ο Σ.Υ.Α.Ε.  παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 14η συνεχή χρονιά τη  δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολές Γονέων: Μια σταθερή αξία

Σχολές Γονέων: Μια σταθερή αξία

Οι σχολές γονέων θεωρούνται πλέον θεσμός για το Σύλλογο Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων Ελλάδος αφού λειτουργούν σταθερά από το 2004. Πάνω από 400 γονείς με παιδιά κάθε ηλικίας μέχρι σήμερα, συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα των σχολών γονέων, προσφορά του συλλόγου στα μέλη του.

sxoles2

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολές Γονέων

Σχολές Γονέων

 

Ο Σ.Υ.Α.Ε. παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 12η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες των Σχολών Γονέων.

Όλοι οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι που είναι ή πρόκειτaι στο άμεσο μέλλον να γίνουν γονείς, γυναίκες και άντρες μπορούν να βρουν στις Σχολές Γονέων την υποστήριξη που χρειάζονται για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στον πιο δύσκολο ρόλο που καλούνται να παίξουν: του γονέα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σχολές Γονέων

Σχολές Γονέων

 

Ο Σ.Υ.Α.Ε. παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και τις δυσκολίες που προκύπτoυν 

από αυτήν, συνεχίζει να προσφέρει για 11η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να  παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες της Σχολής Γονέων.

Όλοι οι ασφαλιστικοί υπάλληλοι ανεξαρτήτως εάν είναι ήδη γονείς ή πρόκειται να γίνουν, θα βρουν στη ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ τα εφόδια που χρειάζονται για να επιτύχουν στον πιο δύσκολο ρόλο που έχουν αυτό του : Γονέα .

Ελάτε να συζητήσουμε να βοηθήσουμε, να αναθρέψουμε τα παιδιά μας, ώστε να γίνουν συνεργάσιμα, δημιουργικά και χαρούμενα.

Πως γίνεται αυτό;

Με ομάδες οι οποίες εργάζονται δύο φορές τον μήνα για μιάμιση ώρα στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στα γραφεία του συλλόγου στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 210 3647284 όπου θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η εταιρία, η ηλικία του παιδιού, η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας.

 

 Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι 30/09/14. 

 

Προσοχή: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Με τιμή,

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ

 

    O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Σπύρος Κολαΐτης                                                          Τέλης Χρηστίδης

Διαβάστε περισσότερα...